Lajme

Dega e Nismës në Klinë vazhdon takimet me qytetarët [foto]

on

Nisma për Kosovën – dega në Klinë, ka mbajtur takim në fshatin Rixhevë, ku prezent ishin edhe udhëheqësit e lartë të partisë NISMA, kryetari Fatmir Limaj, deputeti i parlamentit të Kosovës Enver Hoti, anëtari i kryesisë Shyqyri Bytyqi, ndërsa nga dega e NISMA për Kosovën në Klinë prezent ishin kryetari i degës Naser Morina, njëherit anëtar i kryesisë qendrore më bashkëpunëtor si dhe anëtarë, votues e simpatizantë të NISMA për Kosoven.

Në këtë takim anëtari i kryesisë së NISMA për Kosovën dega në Klinë, Osman Morina (jurist) nga fshati Rixhevë shpalli kandidaturën e tij për asamble komunale.

Recommended for you