Lajme

By

on

Enver Hoti – Deputet i Kuvendit të Kosovës

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

 • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike, Anëtar
 • Komisioni për Buxhet Dhe Financa, Anëtar
 • Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri, Anëtar

Grupi parlamentar

Partia

 • Nisma për Kosovën (NISMA)

Të dhëna personale

 • I lindur më 08.10.1966
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti i emergjencave civile
 • Masteri i emergjencave civile

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • 1999-2009 TMK
  2009-2013 dhe 2014-2015 Kuvendi Komunal në Malishevë
  2012-2013 Drejtor i Depertamentit të Gatishmërisë AME-së

Adresa

 • Fshati Carrallukë, Malishevë

Recommended for you