Lajme

By

on

Haxhi Shala – Deputet i Kuvendit të Kosovës

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

 • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë, Kryetar
 • Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor, Anëtar

Grupi parlamentar

Partia

 • Nisma për Kosovën (NPK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 17.03.1970 në Banjë – Malishevë
 • I martuar

Arsimimi

 • Master i shkencave juridike

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Drejtor i Drejtorisë për Politika
  Deputet i Kuvendit të Kosovës-2013

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Gjuha frënge

Adresa

 • Prishtinë

Telefoni

 • 044-494-455

Recommended for you