Sekretaritë

Sekretar i Përgjithshëm i NISMA për Kosovën është, Bilall Sherifi.

 

Në përputhje me nevojën për të monitoruar dhe organizuar aspektet e veçanta të jetës politike dhe institucionale, NISMA ka formuar këto Sekretari:

 

 1. Sekretaria për Çështje Organizative
 • Enver Hoti – Sekretar
 • Zafir Berisha – anëtar
 • Bajram Hasani – anëtar
 • Fehmi Hysenaj – anëtar

 

 

 1. Sekretaria për Zhvillim Ekonomik
 • Shyqiri Bytyqi – Sekretar
 • Milazim Xani – anëtar
 • Qazim Shala – anëtar

 

 

 1. Sekretaria për Integrime Europiane
 • Valdete Bajrami – Sekretare
 • Valmir Gashi – anëtar

 

 

 1. Sekretaria për Shëndetësi
 • Muharrem Kuçi – Sekretar
 • Avdullah Vojvoda – anëtar
 • Agim Çaka – anëtar
 • Amir Vuçitërna – anëtar

 

 1. Sekretaria për Arsim, Shkencë dhe Teknologji
 • Fatmir Bytyqi – Sekretar

 

 1. Sekretaria për Punë dhe Çështje Sociale
 • Albulena Balaj – Sekretare
 • Heset Sahiti – anëtar
 • Hysni Ahmeti – anëtar
 • Sami Hajdaraj – anëtar

 

 1. Sekretaria për Politika të Sigurisë
 • Haxhi Shala – Sekretar
 • Fazli Hoxha – anëtar
 • Isa Xhemajlaj – anëtar

 

 1. Sekretaria për Marrëdhënie me Publikun
 • Endrit Shala – Sekretar

 

 1. Sekretaria për Marrëdhënie me Jashtë
 • Skender Reçica – Sekretar

 

 1. Sekretaria për Kulturë, Rini dhe Sport
 • Sinan Aliaj – Sekretar